Хамали Атила - хамали и хамалски услуги, преместване на дома и офиса. Изгодни цени на хамалски услуги при високо качество. а и hamali

Контакт с Хамали Атила

Фирма "Атила 75" ЕООД

ул. Руй планина 1
София 1407

тел. 089 98 45 083
тел. 088 51 39 025

имейл:
contact@hamali-atila.com

Услуги

bul orТоваро-разтоварна дейност
bul orТранспорт на жилища, офиси, складове
bul orМонтаж, демонтаж и опаковане на мебели
bul orХамалски услуги

За нас

Атила 75ЕООД е млада, но бързоразвиваща се фирма, специализирана в извършването на товаро-разтоварни услуги, включително хамалски услуги и товарни превози, преместване на мебели, преместване на дома, офис-оборудване и др. Фирмата предлага транспортни услуги на територията на София и цялата страна със собствен транспорт, което позволява бързо, качествено и сигурно обслужване на добри цени, спазвайки всички изисквания за безопасност и краен срок, с гаранцията, че вашите вещи ще бъдат преместени максимално бързо и безопасно.

Екипът на фирмата се състои от професионалисти с дългогодишен опит в бранша, което позволява вземането на професионални решения при всяка ситуация. „Атила 75ЕООД разполага с необходимото оборудване и техника за качественото изпълнение на всяка поръчка, като основната цел е доволният клиент и максималното удовлетворяване на неговите нужди.

Макар и не с размерите на водещите фирми в бранша, високото ниво на обслужване е приоритет и не се допускат компромиси по отношение на срокове, безопасно, надеждно и сигурно обслужване.

Позвънете ни

тел: 0899 84 50 83
тел: 0885 13 90 25

ИНТЕРНЕТ ОТСТЪПКА

За всички наши интернет клиенти предлагаме отстъпка от 20% на всички услиги 

Наши партньори

 

Meridian